Syrové tortellini s marinovanou zeleninou – recept

Hlavné jedláVegánske recepty

Táto rýchla a jednoduchá večera z tortellini je plná všetkých chutí klasickej nátierky antipasto. Nájdete v nej pečenú červenú papriku, marinované artičoky a samozrejme syr.

Suroviny

  • 1 plechovka s marinovanými artičokovými srdiečkami
  • 1 plechovka s pečenou červenou paprikou
  • 220 g vegánskeho syra
  • 1 balenie tortellini (s vegánskou syrovou plnkou)
  • olivový olej
  • kuchynská soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

  1. Priveďte do varu veľký hrniec s osolenou vodou. Medzitým si pripravte nasledujúce suroviny a všetky ich pridajte do veľkej misy: 1 pohár marinovaných artičokov a 1 pohár pečenej červenej papriky nechajte odkvapkať a nahrubo nakrájajte.
  2. Nakrájajte na kocky vegánsky syr a primiešajte k zelenine.
  3. Do vriacej vody pridajte balenie tortellini a uvarte ich podľa návodu na obale, kým nie sú al dente.
  4. Dobre sceďte a pridajte do misy. Pokvapkajte olivovým olejom, ochuťte kóšer soľou a čiernym korením a premiešajte.
IngrediencieRecept

© 2024 Vegan.sk | Nakódoval Leoš Lang