Ovsené vločky cez noc – recept

DezertyRaňajkySnacky a predjedláVegánske recepty

Pripravte si misku ovsených vločiek, ktoré sú poctivé a zdravé. Vďaka krémovému arašidovému maslu v recepte a malinám budú mať jemne pikantnú chuť. Vločky cez noc si môžete pripraviť do pohára a vziať do práce.

Suroviny

  • 80 g mrazených malín
  • 50 g ovsených vločiek
  • 150 ml vody
  • 1 lyžička javorového sirupu
  • 1 lyžica arašidového masla

Postup

  1. Zmrazené maliny vmiešajte do ovsených vločiek so 150 ml vody.
  2. Vločky prikryte a nechajte cez noc vychladnúť v chladničke.
  3. Na druhý deň primiešajte javorový sirup a potom ovsené vločky pokvapkajte arašidovým maslom.
IngrediencieRecept

© 2024 Vegan.sk | Nakódoval Leoš Lang